SöneNytt

Intressanta nyheter eller sånt som bara är kul.

Ny info ute på fredag. Fådda affärer, fredagsfeeling eller nyanställda.

Pressläggning torsdag kväll. Skicka mig händelser i stort eller smått. Kul länkar från youtube gärna med anknytning till våra branscher. Bilder eller filmer egna eller andras. Material som skickas in förbehåller jag mig att rätten att refusera eller använda här på SöNet eller om det är riktigt bra på externa digitala kanaler.

 

Vecka 53

Onsdag den 23 december är sista arbetsdagen för Conny Rydenwald. En omtyckt medarbetare som numer tillhör den daglediga skaran. Vi hoppas att han dyker upp för en fika eller förstärker solcellsgruppen. Conny blir Söne El’s första medarbetare som går i pension.

 

Vecka 52

Fredag den 18 december äter vi corona-säkert gemensamt julbord via digitala media. Vi tackar Söne El för maten och trevligt sällskap.

I veckan var Anders behållningen i Radio Trebys Lucka 17. Eva-Lena Karlsson Karlsson hade koll på vår genomsnittsstorlek och vann lamporna från Segula. Idag den 22 dec kan vi konstatera att lucka 17 är näst mest visade inslaget. 3996 ggr har inslaget visats.

 

Vecka 51

Måndag den 28 december 2020 ska vi uppdatera nätverket här på Söne El.
Alla företagets datorer måste finnas på plats måndagen den 28 december senast 08.00.
Lämna datorerna på er arbetsplats inklusive inloggningsuppgifter. Skriv inloggningsuppgifterna och ert namn på en notis och lämna till mig eller Henrik.

Bakgrund: Vi kommer att byta domännamn på vårt interna nätverk. Idag heter domänen soneel.se vilket är samma som adressen till vår hemsida.
Efter uppdateringen kommer vi att nå hemsidan även från datorer och telefoner som är uppkopplade via trådade nätverket och vårt Wifi-nät.

 

 

Vecka 47! Extra med anledning av Pandemin

Vi befinner oss mitt i en pandemi, alla får ställa in sig på en vinter med restriktioner.
grundreglerna är som tidigare Håll avstånd, tvätta händerna och stanna hemma om du känner symptom.
Som alltid vid händelser ska vi göra en riskanalys. Riskbedömningarna kommer att utmynna i en handlingsplan.
Riskbedömning kommer att innehålla Smittorisk, Organisation, kommunikation och information.

Information kommer att delges via WhatsAPP. Det som informerats om i WhatsAPP finns dokumenterat här i SöNet.

 

 

Vecka 45

I veckan har det kommit upp en utställning med ledbelysning i entrén. Fräcka designvänliga lampor som förgyller vilket rum som helst. I kombination med Plejd dimrar har vi ett paket som tillfredsställer den mest kräsna homestylisten. Lamporna är beställningsvara och vi köper från Bellalight.

I veckan har vi sett hur matsalen har fått en facelift, eller kanske en aslift…….
Anna som hjälper oss med att lyfta ordningen, kommer även att fixa till konferensrummet, entrén och eventuellt loftet.

Glöm inte att det är farsdag på söndag, kräv uppvaktning och ge uppvaktning med lika glatt humör. I dessa tider gäller det att fira allt.

 

Vecka 44

Denna veckan har vi två nyheter på hemsidan, en som handlar om ljusdekorationer i trädgården och jordade uttag samt ett inlägg som handlar om Nibes värmepumpar. Båda lika aktuella då vi går mot mörkare och kallare tider. Läs gärna på hemsidan och gå in på länkarna för lite mer information.

Veckans största nyhet måste dock vara Jockes nya bil. Världens gladaste VVS-tekniker.

 

 

Vecka 41

Veckans händelse måste vara vår succé i radio Treby. Alla i hela Lidköping vet att Råda rondellen egentligen heter Söne EL Rondellen.
Vill ni lyssna på programmet igen så går det i repris på söndag klockan 14.oo eller streama när du vill. [icon name=”arrow-right” class=”” unprefixed_class=””]

Inte lika stort men ändå ett litet steg mot framtiden. Ni har idag fått inlogg och tillgång till vår nya plattform “SöNet”. SöNet kommer över tid utvecklas till en informationskanal där vi lägger upp allt som kan vara bra å veta. Tänk på att det är en intern kanal och informationen som finns här är till för Söne Els medarbetare. Tanken är att information ska vara tillgänglig och tydlig.
Idag finns vår viktigaste policys presenterade. Läs gärna och kom med synpunkter.

 

Fredag den 16 oktober har vi “Teambuilding” 14.00 till 16.00. Tema blir Arbetsmiljöarbete, uppföljning av utbildningarna och hur vi fortsätter i framtiden.

 

Vecka 40

Lidköpings Bredband tilldelar Söne El, fiberblåsning och svetsning av fiber i brunnar och skåp samt montering av mediakonverters hos kunderna. Avtalet är på 1+1 år. Vi uppskattar att volymen är ungefär 1,5 årsarbeten.

Under hela veckan kommer vi att annonsera i Expressens digitala media. Klicka på annonsbilden så kan ni läsa en intervju med Anders där han berättar om Söne El.