Elinstallationer inom alla områden

Söne El har rätt behörighet att utföra elinstallationer i bostäder, kontor, industri och lantbruk. Vi fixar helhetslösningen där du själv bestämmer, hur mycket du vill engagera dig.
Med eget boende, oavsett om du hyr eller äger din lägenhet eller villa är du elanläggningsansvarig. Det betyder att du ser till att allt är helt och säkert för dem som vistas i bostaden.
För tips och råd inför en elinstallation kan du läsa mer på Elsäkerhetsverket webbsida om vad man får göra själv.
Vi utför kontroll och service på elanläggningar. Vi använder modern teknik såsom termografiering för att undersöka elinstallationer

Söne El Erbjuder dig

Elservice
Vi hjälper företag och privatkunder med felavhjälpning och underhåll av elanläggning.
Nyinstallation
Vi gör elinstallationen vid nytillverkning av hus, lantbruksanläggningar och industrilokaler.
Till nybyggnationen så fixar vi på Söne El ritningarna och anpassar elinstallationerna efter era önskemål.
Solcellsanläggningar
Vi tar totalentreprenad av solcellsanläggningar, mer information finns under menyn solceller. 
Smarta hem
Vi installerar digitala lösningar åt företag och privatpersoner. Med Smartphone, surfplatta, dator eller med traditionell brytare på väggen så kan du styra ljud, ljus, lås, värme och övervaka rörelse, brand eller fukt.
ROT-arbeten
Elarbeten i samband med renovering, ombyggnad och tillbyggnader är ROT-grundande för privatpersoner. ROT avdraget innebär en skattereduktion på 30% på arbetskostnaden. Avdraget görs av oss direkt på din faktura. 
Fastighetsägare/ Bostadsrättföreningar
Vi servar fastigheter, stora som små med allt ifrån belysningsanpassningar till besiktning och skötsel av hela elanläggningen. Vi hjälper även till med att planera ny belysning på fastigheten eller i bostadsföreningens utemiljöer. Söne El är idag en komplett serviceorganisation inom el, kyla, värme, ventilation, sanitet, catv och fibernät.
Industriautomation
Vi installerar och programmerar ett flertal på marknaden förekommande fabrikat inom PLC och styr/regler. Våra kunder finns inom industrin och fastighetsägare.
Energianalys
Vi gör energianalys åt företag inom tillverkning och fastigheter.
Vid analys tittar vi på:
Överlast eller effekttoppar på elnätet som bidrar till överbelastning.
Fördelning av effekt mellan faserna.  ”Löser ofta en och samma huvudsäkring ut?
Hur ser energianvändningen ut, har ditt företag haft störningar på elnätet eller slår säkringen ifrån.
Energianalys och termografering är bra säkerhetsåtgärder för att förhindra olyckor, produktionsstopp och ekonomiska förluster.
Termografering
Vi hjälper dig att upptäcka en snedbelastning på eluttag, elcentraler och maskiner med hjälp av termografering .
En viktig del i att förebygga driftstopp eller brand på företaget är att ha koll på sin elanläggning. Onödiga stopp som kostar pengar och produktionsbortfall.
Laddstation
Oavsett om behovet är en laddstation för din nya elbil till villan eller om du vill sätta upp en laddstation i en offentlig miljö med betalmöjligheter så löser vi detta.

 

 

Kopplasäkert.se är en satsning från Elsäkerhetsverket

Som privatperson får du enligt regelverket köpa elinstallationsmaterial. Men vem får egentligen installera det? Som ägare av en bostad är du ansvarig för att se till att rätt person utför elinstallationerna hemma hos dig. Koppla säkert hjälper dig att enkelt ta reda på vem som får utföra en viss typ av elinstallation.
Var rädd om dig - Koppla säkert! [icon name="arrow-right" class="" unprefixed_class=""]

Personlig tekniker

Vi jobbar med kvalitetsprodukter från