Arbetsledare kyla

Visst vill du tillhöra eliten i vår stora elefantfamilj på Söne El i Lidköping?

Vi på Söne El fortsätter vår utvecklingsresa och vill nu förstärka laget och ledarskapet med ytterligare en arbetsledare. Denna gång söker vi en kollega som ska arbetsleda teamet inom avdelningen kyla/VVS. Den vi söker trivs med frihet under ansvar och ett arbete som präglas av hög servicegrad och goda arbetsinsatser. Hos oss blir du välkomnad in i en familjär stämning där vi strävar efter att fortsätta etablera och skapa goda kundrelationer vilket ger förutsättningar för nya spännande projekt.

Platsen finns för dig som vill ta en ledande roll i en framtidsbransch med goda möjligheter till personlig utveckling och gott kamratskap. Du trivs med att hålla andra om ryggen och leda individanpassat med goda resultat. Samtidigt har du förmåga att med lyhördhet prioritera dina kollegors och kunders bästa. Du tar ditt uppdrag på allvar och stämmer in när det är på skoj. Att rycka in där det behövs med uppkavlade ärmar är ingen konst och du vet vad som krävs för att leverera service på hög nivå.

Här finns möjligheten att vara med och tillsammans med oss skapa Lidköpings bästa arbetsplats. I din roll välkomnas kreativa idéer och affärslösningar som fortsättning på Söne El:s historia. Vi tror att du är självgående i hög utsträckning och samtidigt uppskattar samarbete med närmaste chef och övriga arbetsledare för att nå önskat resultat. I det här uppdraget finns plats för dina ledaregenskaper och ditt engagemang är viktigt för hur Söne El formas i framtiden.

Önskad kompetens och erfarenhet

Vi tror att du har ett genuint intresse för branschfrågor inom el och framför allt kyla/ VVS som skapar förutsättningar för dig och dina medarbetare för att lära nytt och djupare inom våra expertområden. Förutom din erfarenhet har du en naturlig fallenhet för att engagera och entusiasmera dina närmaste kollegor. Vi tror att du vill dela med dig av kunskap för att tillsammans utveckla våra arbetssätt och vårt företag i en positiv riktning.

Personliga egenskaper för att lyckas i rollen

Vi tror att du motiveras av att leda gruppens prestationer och resultat samtidigt som du tar ansvar för allas välmående. Alla vi i arbetslaget är olika och det bygger vår starka teamkänsla. Vi ser fram emot att välkomna dig med ditt lugn, mod och trygghet i din kompetens och personlighet som kommer att komplettera vårt arbetslag. Utöver att du har den tekniska spetskompetensen inom kyla/VVS som krävs för detta uppdrag har du såklart känsla för humor.

Vi vill att du som känner igen dig är med oss och skapar Lidköpings bästa arbetsplats. Vi har fina lokaler i Råda där vi kraftsamlar för att leverera tekniktjänster i världsklass inom våra arbetsområden.

Ansvarsområden:

Arbetsinsatser inom avdelningen kyla/VVS så som arbetsplanering och rådgivning
Skapa och upprätthålla en stark teamkänsla
Personalvård
Ingå i ledningsgruppen
Kundkontakt
Försäljning inom området kyla/VVS
Orderhantering och inköp
Material- och utrustning
Affärsutveckling inom området kyla/VVS
Kostnadsmedvetenhet

OM SÖNE EL
Söne El har över 30 års erfarenhet av installation och service inom El/Solceller, Kyla/ Värme/VVS samt Fiber/Data. Våra kunder är fastighetsägare, industrier och föreningar och alla som uppskattar det lilla extra med tonvikt på ett positivt personligt bemötande. Vår bredd och expertis inom olika teknikområden gör oss till en utmärkt partner för våra kunder.